2012. február 20., hétfő

Noris képkereső kvízjázék kártyák judit01 -nek - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Noris képkereső kvízjáték.
Vidám kitalálós játék három éves kortól.
A játék hiánytalan, kivéve a kártyatartó papírdobozt, mely eredetlileg hozzá tartozik, a játékhoz nem szükséges, illetve bármilyen dobozzal pótolható.
Doboza viseltes, gyűrött, szakadt, a játéktábla cellux-szal ragasztva lett. Ettől függetlenül nagyon jól lehet vele játszani. A játéktáblát nem is fontos mindig elővenni, csak a kártyákkal is játszható, bábuk, dobókocka nélkül is, akár utazáskor is. A kisgyermek önmagát is le tudja egyszerűen ellenőrizni a kártya megfordításával, ahol a  megfejtés színe szerepel.
Magyar nyelvű játékszabállyal.
Új ára 4000 ft körül van.
Súlya 73 dkg.
Leírása:  
A 165 db gyermekeknek készült színes kártya mindegyikén találunk egy nagy, fő képet. A fő kép alatt négy kisebb, különböző színű keretben elhelyezett válaszképet találunk. A nagy kép és az egyik kis válaszkép között mindig találhatunk valamilyen összefüggést. A gyermekeknek azt kell kitalálniuk, hogy melyik válaszkép tartozik a nagy fő képhez: a piros, a kék, a sárga vagy a zöld keretben levő? A kedvelt feleletválasztó-elvet ebben a játékban már három éves, illetve idősebb gyermekek is alkalmazhatják! A játék a számos szép kép révén egyidejűleg a gyermekek beszédkézségét is fejleszti.
Előzetes egyeztetés alapján csak a kártyák az aukció tárgya.


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2012-03-09 07:59
. Noris képkereső kvízjázék kártyák judit01 -nek - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése